На плаж с теснолинейката в Якоруда

22/08/2023 11:06 2 Коментирай

Канят на плажно приключение с родопската теснолинейка. От едноименното сдружение организират посещение в минералния басейн в Якоруда, обещават храна и забавления. Всички, който желае може да закупи билет за 2 септември.

Влакчето тръгва в 8.55 часа от гара "Септември". Пристига в Якоруда в 12.00 часа пред минералната баня. Връщането е в 15.45 часа.
Билети за влака могат да се купят от всяка каса на БДЖ. Препърчително е 15 дни по-рано. Вече се продават.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. До Ревански -
    Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор
  2. teri -
    А миналата година си имаше и храна, но нови управители, нови връзкари

Социално

новини благоевград facebook