Над 300 мотоциклетисти на събор в Банско

13/07/2024 11:16 0 Коментирай

До 14 юли Банско е столицата на Harley Owners Group – най-голямата в световен мащаб организация на мотоциклетисти. В нея членуват повече от един милион души от над 100 страни.

Harley-Davidson Sofia избраха Банско за провеждането на Ridе On 2024. Да се запознаят със забележителните природни дадености и красота и за да се потопят в уникалната атмосфера на града, в Банско пристигнаха над 300 гости със своите машини от България, Румъния, Сърбия, Турция, Гърция, Австрия, Русия, Хърватска и Словения.

Движението на мощните мотори по улиците на града предизвиква възхитените погледи и на познавачите, и на неизкушените. Организаторите на Ridе On 2024 и Община Банско са подготвили специално каране по улиците Банско тази събота. Дефилето ще започна малко след 10.00 часа днес от паркинга на начална станция на кабинковия лифт с почетна обиколка по централните улици.

Моторите ще спрат на площад „Възраждане“ преди обяд, за да могат почитателите на марката да ги разгледат отблизо и да си направят снимки, докато самодейците от НЧ “Никола Вапцаров“ поднасят автентичния музикален поздрав на Банско към участниците в събора.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook