Наградиха наши и чужди колоездачи

02/09/2024 07:49 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Наградиха участници от международното състезание "По стъпките на римляните". 16 отбора се надпреварваха с велосипеди два дни и изминаха за близо 8 часа около 300 километра по трасето Разлог-село баня-добринище-Банско.

Борислав Хаджистоянов от Разлог е най- младият участник в тазгодишния формат. Той завърши втория етап от състезанието на 26 място.

Церемонията по награждаването на финалните победители се състоя на площад „Преображение“ в Разлог. Победител в генералното класиране е ръмънският състезател Алин Тодер.

Второ място в генералното класиране е за българския състезател Йордан Петров от отбора на „Хемус-Троян“. Йордан Петров е първият българин, който се класира в топ 3 на генерално класиране в издание на „По стъпките на римляните“.

На трето място в генералното класиране бе поставен датският състезател Матц Шултц Йоргенсен.

В категорията „Най-добър катерач“ победител бе македонският национал Димитър Йовановски. „Най-активен състезател“ е Доминик Рьодер. За „Най-добър млад състезател“ отличен бе Алин Тодер. В отборното класиране: българският отбор на „Хемус-Троян“ е сред първенците.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook