Обири и кражби на ток в Благоевград

04/12/2020 10:03 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Задигнати са пари от офис в Благоевград. Работеща там 27-годишна благоевградчанка депозира жалба за откраднато портмоне с 300 лева. Засега не е известно кой е плячкосал сумата от помещението на улица "Иван Михайлов".

Криминалистите в града раследват и обир в 11 ОУ "Христо Ботев" в квартал "Еленово". Разбита е вратата на физкултурния салон. Изчезнали са  гимнастически дюшеци на обща стойност около 400 лева.

Служители на ЧЕЗ и полицията удариха крадец на ток. Установено е незаконно присъединяване към мрежата от стопанин на къща на улица "Андрей Ляпчев". Констатирано е, че са монтирани пробивни токови клеми към външен захранващ кабел в съседна сграда, с което е променена схемата на свързване и са създадени условия да не се измерва използваната електрическа енергия. Както съобщихме вчера, кражба на ток бе установена в хотелски комплекс в квартал "Вароша" и в заведението "Кебап 13". Името на хотелиера усърдно се укрива от полицаите и прокуратурата в Благоевград. В социалната мрежа благоевградчани иронично задават въпроси към общинския съветник Христо Ковачки. Питат "къде му е електромерът".

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook