Ограничен трафик и паркиране в Благоевград

23/08/2024 07:44 0 Коментирай

Временно се забранява престоят и паркирането на автомобили в района на централна благоевградска улица. Реорганизирано е движението на автомобилите.

Ограничението у на улица „Свети Иван Рилски", а реорганизацията на трафика е по улиците "Света гора" и „Христо Смирненски“. Решението е взето на заседание на Комисията по безопасност на движението и е във връзка с извършваните ремонти дейности на три улици в района. С цел добра организация са поставени необходимите пътни знаци.

Тази сутрин пък запхочна асфалтирането на улица „Христо Татарчев“ в центъра на Благоевград. Дейностите са в участъка от кръстовището при блок „Лира“ до кръстовището с улица „Братя Миладинови“. От днес до 27 август е затворено движението до  пресечката с ул. „Братя Иванови“ ще бъдат затворени за движение между 7.00 ч. и 18.00 часа.

Обходният маршрут за преминаване на автомобилите ще бъде както следва: За влизане в ЦГЧ: ул. "Менча Кърничева" - ул. "Братя Миладинови - ул. "Христо Татарчев". За излизане от ЦГЧ: ул. "Христо Татарчев" - ул. "Братя Миладинови" - ул. "Мара Бунева", ул. "Братя Иванови" - ул. "Менча Кърничева".
Синята зона на ул. "Братя Миладинови" - между ул. "М. Кърничева" и ул. "Христо Татарчев" няма да работи и там паркирането ще е забранено.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook