Още двама в Община-Благоевград с коронавирус

17/06/2020 17:00 0 Коментирай

Двама са новозаразени с коронавирус в Община-Благоевград. Те са мъж и жена. Работят в Дирекция "Планиране на инвестиционната дейност, строителство и екология".

След направена повторна проверка на взетите 73 проби за Ковид-19 от служители на администрацията на Община Благоевград, днес около обяд, е станало ясно, че при двама е констатирана положителна проба. Двамата са информирани и поставени под карантина.

Заразените са инженери. Работят в екипа на директора инж. Венелин Трошанов.

По-рано днес кметът Румен Томов обяви, че пробите на изследваните служители от втория етаж на Общината са отрицателни. Изненадващо е последвало обаждане от началника на НОЩ Венцислав Мутафчийски, който е дал сведение, че има заразени, коментираха неофициално от Общината.

Сградата на Общината е дезинфекцирана и е отворена за граждани. Както информирахме, строгите мерки бяха наложени от РЗИ-Благоевград заради заразения с Ковид-19 главен архитект Васил Тинчев. Състоянието на Тинчев е добро. Той е с бронхопневмония. Очаква се втори РCR тест.

Припомняме, заради заболяването на Васил Тинчев бе отложена сесията на ОбС, насрочена за 26 юни. Тогава трябваше да се гласува предложението за детрониране на председателя Андон Тодоров. Заседанието е насрочено за 3 юли.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook