Разпространиха снимки с премиера Борисов във вила "Секвоя"

17/06/2020 17:49 0 Коментирай

Компроментиращи снимки с премиера Бойко Борисов са хит в социалната мрежа. Той е сниман спящ в легло, а до него на шкафче има пистолет и пачки с евро.

Автентичността на снимките не е потвърдена. В придружаващия текст се твърди, че кадрите са от вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера. В съседство е вила „Калина“, където живее президентът.

Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.

Компрометиращите кадри се появиха в деня, в който укриващият се в Дубай Васил Божков публикува в мрежата нови извлечения от банковата си сметка, от които става ясно, че е изтеглил общо 67 000 000 лева в брой за Борисов и за финансовия министър Владислав Горанов.

"Радев ме следи с дрон", заяви преди минути премиерът. Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и с придобиването на самолетите F16 я прехвърлихме към истинската евроатлантическа ос”, заяви той, цитиран от Нова. "И какво получаваме? Компромати и манипулации! Аз всеки ден предупреждавах, че това ще се случи. В учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който да отвратиш и самия герой на снимките”, коментира още Борисов.

Според него всичко това е нагласено още преди година, тъй като тогава мокетът в спалнята му бил такъв, какъвто е на снимките. „Оставаше само едно малко момченце да има до мен на спалнята. Това ли е демокрацията?”, пита Борисов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook