Навиват Цвета Караянчева да иска оставка на Борисов

13/06/2020 13:38 2 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

След разпространените вулгарни думи, казани в скандален запис, за който се твърди, че е на премиера Бойко Борисов, от партийни централи поискаха оставката му.

Публично изказване отправиха от ръководството на жените в ДСБ. Те призоваха парламентарният председател Цвета Караянчева да поиска оставката на Борисов, тъй като срещу нея е изречена вулгарна обида - "Цвета да каже аз съм проста кърджалийска п...а".

Ето какво написаха от ДСБ:

"Г-жо председател на българския парламент @Цвета Караянчева (Tsveta Karayancheva), съгласно чл.1 от Конституцията на Република България Вие оглавявате висшия представителен орган на страната. Във връзка с изтеклия запис, в който премиерът използва по Ваш адрес изключително арогантни и непристойни квалификации, поискайте незабавно оставката му, а ако не я получите се оттеглете! До къде може да стигне търпимостта и себеунижението на една жена? Това е нетърпимо унижение, както към институцията на Народното събрание, така и за всички жени", сочат в изявлението си от организацията.

Припомняме, записът бе публикуван и в социалните мрежи вчера и веднага се отприщиха коментари дали това наистина е Борисов или е добър имитатор на неговия глас и стил на говорене.

В записа има още коментари за бившия зам.-министър Александър Манолев от Сандански и за изградената с европейски пари къща за гости с минерален басейн. Споменава се, че покрай Манолев ще "изгори и кмета" там, но без да се назовава името на бившия вече градоначалник Кирил Котев, срещу когото също започна разследване.

Записът чуйте тук, без да се ангажираме, че е автентичен: https://www.youtube.com/watch?v=PKhxvcFXSbY

Вероятно е направен през април миналата година, когато Александър Манолев бе обвинен от прокуратурата в Благоевград.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. 99 -
    Него си да сложи под карантина и да ни отърве от присъствието си.Толуп
  2. !!! -
    Тоя пак ще сложи карантина.

Социално

новини благоевград facebook