Освободиха благоевградчанин, вкарал бизнесмен в болница

18/11/2023 10:03 0 Коментирай

Благоевградчанин с множество противозаконни прояви, но с чисто криминално минало, е напуснал полицейския арест. Пребит от него бизнесмен все още е в болница. Нойко Ч. е преседял в полицията едва денонощие. Прокуратурата в Разлог, където е извършено престъплението, не е поискала пред съда постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Пострадалият Георги Полежанов разказа за случилото се пред репортери. Все още е замаян и леко неадекватен. Възстановява се от малтретирането в разложката болница. В началото на седмицата, когато отишъл да види как върви строителството на новия му семеен дом, внезапно бил нападнат от непознат за него мъж. Полежанов разговарял със строителите, а нойко Ч. Започнал да крещи яростно да спират работа.

„Буквално след като техникът се мръдна от мястото, където говорехме, в последния момент видях ръката, която ме удря, след това светлина и нищо повече. След това помня, че лежах на земята и около мен техникът беше притеснен, аз бях неадекватен“, разказа бизнесменът. Когато се събудил, нападателят бил изчезнал. След като се свестил малко, той се обадил на съпругата си, която пристигнала и извикала полиция и линейка. Полежанов смята, че те са пристигнали достатъчно бързо.

„Хората, които ме познават, усещат, че в момента съм неадекватен. Много ми се вие свят. Имам оплаквания, ще правя консултации с доктори“, каза Георги Полежанов. По отношение на нападателя той каза: „Нито го познавам, нито знам за какво става въпрос“. „Благодаря на Господ, че съм в момента тук“, каза Полежанов, видимо разтърсен от случилото се. 

„Много мисля на кой съм попречил, на какво се дължи тази агресия“, добави разложкият бизнесмен пред камерата на Нова.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook