Партиен лидер подава оставка

10/04/2023 17:03 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Лидер, чиято партийна организация претърпя тежка загуби на 2 април, напуска поста си. Оставката му е заради загубата на мандат, което не се е случвало от много години. Червеният председател на областната структура в Кюстендил - Бойко Клечков, е обявил намерението си най-напред пред съпартийци. Клечков, който беше депутат от региона, остава редови член на БСП.

"Искам да благодаря на всички наши членове и симпатизанти, на всички наши представители в СИК, на председателите на ОПО, на щабовето по провеждането на изборите и всички онези, които помагаха, за да постигнем този резултат. Загубата е неприятна. Тя ни показа, че нашите послания не можаха да стигнат до хората с най-ниски доходи, до онеправданите, до онези които в тази трудна обстановка, едвам оцеляват. Искам да ви уверя, че ние и занапред ще останем социалната партия, която ще се грижи за хората", публикува Бойко Клечков във фейсбук.

Предстои оставката да бъде обсъдена в общинските партийни организации, а след това и на областно конференция. Социалисти в Кюстендил коментират, че до решението се е стигнало и след разбор на Националния съвет.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook