Петима арестувани в Благоевград, Петрич, Сандански и Банско

16/01/2023 10:55 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Среднощен скандал е приключил с потрошен автомобил "Фолксваген". Първоначално се скарали двама мъже на възраст 30 и 48 години.

Сблъсъкът между тях станал на улица "Георги Урумов" в Петрич. По-възрастният е от село Коларово, вторият е петричанин. По време на скандала по-младият счупил задното стъкло, предното също с тротоярна плочка. Потрошил и страничните, както и задната броня. Петричанинът ще бъде съден по бързата процедура. Потърпевшият също има провинения за разпалилия се скандал. Той е пастрок на младия мъж.

Униформените в Сандански са вкарали в ареста 36-годишен от село Дамяница. Той е управлявал лек автомобил „Хюндай“ след употреба на наркотик.

В полицейския арест в Банско е попаднал 23-годишен. Управлявал по улица „Глазне“ автомобил „Фолксваген Голф“. С техническо средство е установено, че 23-годишният му водач от село Горно Краище шофира дрогиран.

Надрусан зад волана са спипали и в Благоевград. Проверката била извършена на булевард "Пейо Яворов“. Зад волана на "Рено" бил 23-годишен благоевградчанин.

Водач от Якоруда са предали на прокурор. Спрели го на пътя към Белица. Шофирал автомобил „Ауди“. Разложките полицаи го тествали за алкохол и дрога. Установили, че не притежава шофьорска книжка.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Ченгето в мензис -
    Еми стават и такива неща

Социално

новини благоевград facebook