ПП кани 3 партии за проблемите в здравеопазването, образованието и останалите сектори

22/11/2021 15:39 0 Коментирай
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Обявиха началото на дискусии по ключови политики с цел изработване на коалиционно споразумение и съставяне на нов кабинет. Инициативата е на "Продължаваме промяната", които спечелиха изборите на 14 ноември.

От партията на Кирил Петков и Асен Василев стартирят срещите от 23 до 27 ноември. Те ще се предават онлайн на страницата на ПП във фейсбук и на сайта на формацията.

Поканени са по трима експерти от БСП, ИТН, „Демократична България“. Те ще представят вижданията си по основните проблеми на съответния сектор, предложенията и мерките, които се предвиждат според програмите на различните партии. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев.

Изявления за медиите не са предвидени по време или след дискусиите. Коментари от страна на „Продължаваме Промяната“ ще има след приключване на пълния цикъл от срещи. Първи за обсъждане са сектрните политики за енергетиката, икономиката, транспорта, правосъдието. На 24 ноември се дебатира за проблеминте в здравеопазването, земеделието, образованието.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook