Предизборни улици в Разложко

17/08/2022 18:08 1 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Общинарите в Разлог се активизираха преди извънредния вот да кмет. Ремонтират ударно в града и селата.

Приключи асфалтирането на 3 улици в село Горно Драглище. С полагане на нова настилка, изграждане на шахти и отводнителни канали, улиците „Четвърта“ и „Пета“ бяха напълно завършени. Нов асфалтов слой е положен и на улица „Седма“.

След приключване на ремонтните дейности временният градоначалник Венцислав Гърменов, зам. кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров и кметът на Горно Драглище Георги Пандев извършиха оглед на новите улици и обсъдиха бъдещи ремонтни дейности в селото.

Като част от общия план за обновяване на общинските пътища, в град Разлог се извърши и асфалтиране в района на 5-ти километър. Продължава полагането на втори свой асфалт на улица “Втора“ в село Баня, а след това предстой и обновяване на улица „Седма“ в Добърско.

Следващият етап от плана включва асфалтиране на малките улици в град Разлог и промишлената зона.

Напиши коментар

Коментари

  1. Незабравка Джоджова -
    Дано поне веднъж предизбоно измият и улиците ,че не са мити 2години,а някъде четох,че някой взема от общината по 8000лева на месец за миене.Може и да са клюки- незнам,но аз не съм видяла водоноска,откакто Митко Марков я снима на нашата улица,как пълнят от пожарния кран.

Социално

новини благоевград facebook