Признание за олимпийки от Петрич и Кюстендил

12/08/2021 15:01 0 Коментирай

Петричани правят царско посрещане на олимпийката по борба Евелина Николова. Евелина идва в родния си Петрич заедно с треньора на националния женски отбор Петър Касабов, който също е от южния град. Посрещането е в Градския парк на 13 август, инфхормираха от Общината. Направена е сцена, на която Евелина и Касабов, придружени от личния треньор на бронзовата медалистка от Токио Мирослав Гоцев, ще бъдат отличени от градоначалника Димитър Бръчков.

"Имаме повод за гордост и радост – нека ги споделим заедно в едно заслужено посрещане на Евелина, Касабов и Гочев", коментирата петричани.

Златната гимнастичка от Кюстендил Ерика Зафирова става почетен гражданин на Кюстендил. Тя е предложена за приза от кмета на града Петър Паунов. Той е внесъл докладна записка за разглеждане на предстоящото заседание на ОбС, което е след дни.

Предложението е в знак на изключителна признателност за спечелване на най-високото спортно отличие, изпълнило с радост и гордост, всички наши сънародници. За безценният принос към Кюстендилския спорт, като светъл образец за етика, трудолюбие, колективен дух и себеотрицание, който ще служи за пример на всяко поколение, обичащо БЪЛГАРИЯ", мотивира се Паунов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook