Произшествия край Банско, Симитли, Сандански и Благоевград

19/08/2024 15:15 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Двама са прострадали след сблъсък между локомотив и два автомобила. Настанени са в лечебно заведение. Към момента не се съобщава какво е състоянието им.

Катастрофата е край Банско. на линията от Добринище за разлог са се ударили верижно лека кола и микробус. Временно движението е спряно. пътниците са били извозени с автобуси.

На улиците „Серес“ и „Башлийца“ в Сандански 18-годишен е предизвикал инцидент с мотоциклет "Хонда". Изпреварил от дясно автомобил „Рено Клио“ с 31-годишна водачка, без да види, че колата е подала светлинен сигнал за завиване на дясно, в резултат на което се е блъснал в предната му дясна гума. Мотоциклетистът е пострадал с охлузване в областта на коляното. Направените на водачите проби с технически средства за употреба на алкохол са отрицателни.

Край Симитли, „Тойота Ярис“ с 66-годишна водачка от Разлог, завивайки на ляво за навлизане в черен път не е пропуснал насрещно движещ се мотоциклет „Кавазаки“, в резултат на което е станало ПТП, при което 34-годишният водач на мотоциклета от Гоце Делчев е пострадал с болки в рамото. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

В Благоевград автомобил „БМВ“, управляван от 45-годишен, е отнел предимството на пешеходка. 67-годишна благоевградчанка е пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Благоевградчанинът е качил пострадалата в колата си и я закарал в Спешен център. Тя е получила охлузни рани по главата и тялото. На мъжа са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook