Задържаха дилърка и наркомани

19/08/2024 15:40 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

22-годишна жена са вкарали в полицейски арест. Пласирала е пакетчета с марихуана. В полицията получили оперативен сигнал и се задействали.

Извършили обиск в дома на дилърката на улица "Дунав" в Гоце Делчев. Предали са я на прокурор. Името на гоцеделчевката не се съобщава офизиално.

Униформени са щракнали белезници на 31-годишен от Петрич. Спрели го за проверка на пътя към село Дрангово. Оказало се, че шофира "Фолксваген" след употреба на наркотици. Колата му ще бъде отнета в полза на държавата.

Без автомобил ще остане и водач от Сандански. Карал е дрогиран „Тойота Рав 4“. 39-годишният санданчанин е предизвикал пътен ицидент. На десен завой към село Лешница излязъл в дясно от пътното платно, поднесъл е в канавка, след което е навлязъл е в лентата за насрещно движение. Последвал сблъсък с товарен автомобил „Камаз“. Получил е рана на главата. Кръвна проба доказала, че е употребил наркотично вещество.

На булевард "Пейо Яворов" в Благоевград са спипали 22-годишен наркоман. Той е от село Падеш. Управлявал е неадекватно "Мерцедес". Ще го съдят по бързата процедура.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook