Пътни инциденти край Банско, Добринище, Петрич и Сандански

01/04/2024 16:11 0 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

46-годишен е катастрофил с мотоциклет "БМВ". Карал е с превишена скорост и без каска.

На ляв завой на пътя край Добринище се е преобърнал на платното. Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на крака. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

21-годишна е настанена в санданската болница с хематом на главата. Пътувала е в автомобил"БМВ", управляван от млада шофьорка. Полицаи опитали да я спрат за проверка, но тя избягала и започнало преследване. Както подробно информирахме вчера, 19-годишната катастрофирала на улица "Воден" в Сандански. Отказала е тестване за алкохол и наркотици. Нарушителката е от село Поленица.

В района на паркинг на улица „Полежан“ в Банско 36-годишна зад волана на "Рено" е предизвикала пътен инцидент. При маневра на заден ход е ударила друг паркиран автомобил. Водачката, която е от Банско, е била пияна. Дрегелът е отчел 2,23 промила алкохол. Вкарали са я в ареста за денонощие.

На разклона за петричкото село Първомай униформените са спрели за проверка автомобил „Фолксваген“. Шофирал го 28-годишен мъж от село Гега. С техническо средство е установено, че мъжът шофира с наличие на 1,78 промила алкохол в издишания от него въздух. По случая е образувано бързо производство.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook