Разложка реч ще чуват в парламента

09/04/2021 18:36 0 Коментирай

От "Демократична България" публикуваха пълен списък с депутатите, които влизат в 45 Народно събрание. Един от 27-те е разложкият юрист Иван Димитров, избран със солиден брой преференции в Благоевградско на 4 април.

"След няколко дни мълчание и напрежение, в очакване на финалните резултати от ЦИК, днес казвам голямо БЛАГОДАРЯ още веднъж. Демократична България взе мандат в 1-ви МИР Блгагоевград. Благодаря и на всички, които излязохте да гласувате, въпреки пандемичната обстановка, лошото време и внушението, че вашият глас няма значение. Въпреки ограничената по дейности кампания и невъзможността да се срещна с всички вас на живо и на терен в гордите градове и села на Благоевград, аз получих огромна подкрепа с преференциите, а ми се иска да вярвам, че допринесох и за успеха на Демикратична България в района като цяло", коментира адвокат Иван Димитров.

"На тези, които избрахте да ме подкрепите, казвам - ще направя всичко по силите си, за да оправдая вашето доверие", обеща разложкият юрист.

Той изказа благодарност към националното ръководство на Демократична България и специално на ген. Атанас Атанасов, както и на д-р Радко Тумбев, който го е подкрепял и напътствал през годините досега, надява се и в бъдеще.

Адвокат Иван Димитров в типично разложки стил заяви "А най че ми е чеф в парламенто да им се наложи да чуяа разложчи. Требува да си чуваме културното разнообразие, оти то рани душата на човеко".

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook