Разследват трудова злополука, издирват побойник

17/02/2023 16:48 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Спешни медици са подали сигнал в полицията за постъпил при тях пациент със срязване на ръката.

Криминалисти пристигнали веднага в Спешния център в Сандански и установили, че е пострадал 34-годишен. Той е работник във фирма за дървопреработване в близкото до града село Лешница. Тежката контузия на лявата ръка е получил в цеха. Медиците веднага го транспортирали от Сандански в столичния институт "Пирогов".

Случаят бил докладван в прокуратурата, а в полицейското управление е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 134, ал. 1 от НК. 

В полицейския учаткък в санданското село Катунци се е оплакала 48-годишна жена от село Дамяница. Тя съобщила за отправени заплахи за живота и от страна на нейния бивш съпруг. Той се заканил с физическо ликвидиране по телефона на нейния син. Полицейски служители са издирили и задържали за 24 часа 47-годишен санданчанин. Предаден е на прокурор.

В Гоце Делчев са пребили таксиметров шофьор. Нападнали 65-годишния на улица „Кавала“ в гоцеделчевското село Мосомище. Там го пребили непознати за него мъже. Водачът е получил контузни рани по главата и хематоми на лицевата част. Настанен е в гоцеделчевската болница за лечение, казаха от полицейското управление в Гоце Делчев. След издирвателни действия са арестували мъж на 48 години от село Мосомище, който е един от побойниците. Вторият се издирва все още.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook