Рецидивист рита млада жена, влачи я за косата

10/06/2020 16:58 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Арестуваха 26-годишен за едро хулиганство и нарушена заповед на съда да доближава жена, с която живее на семейни начала.

А. А. е осъждан 4 пъти, сочат от прокуратурата. В централна градска част, в парк-градина пред сградата на Община Кюстендил и в парк-градина пред Художествена галерия "Владимир Димитров–Майстора", той нападнал майката на детето му - Р. Т.

Ритал я по лицето и краката. Влачил я за косата пред десетки очевидци. Опитал да я души.

Агресивният мъж извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Държал се арогантно, буйствал, нанесъл побой на Р.Т. и отправил закани към други две жени, опитвал се да скъса маркуч от поливната система на растенията в парка пред Художествената галерия.

А. А. е осъждан за държане на наркотични вещества и управление на МПС в срока на наложено административно наказание за шофиране без книжка. Срещу него се води наказателно производство, приключило с осъдителна присъда от пет години „лишаване от свобода“ на първа инстанция.

В днешното заседание съдът е приел доводите на прокурора от Районна прокуратура – Кюстендил, че са налице изискуеми предпоставки за определяне на най-тежката мярка за неотклонение спрямо обвиняемия А. А. За престъпленията, в които е обвинен, законът предвижда наказание „лишаване от свобода“. От събраният към настоящия момент доказателствен материал е видно, че именно той е извършителят на деянията. С оглед обремененото му съдебно минало и трайните му престъпни навици, налице е реална опасност той да извърши друго престъпление или да се укрие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook