Шушков инструктира шефовете на РИК - Благоевград

21/05/2021 15:58 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Новоназначеният областен управител Николай Шушков събра на инструктаж председателя на РИК-Благоевград Ангел Ризов и заместниците му.

Губернаторът ги призова за ефективна комуникация между институциите, което да осигури изпълнението на ангажиментите по организационно-техническата подготовка на изборите. Поиска вотът на 11 юли да бъде честен и прозрачен.

Комисията встъпва в правомощия на 22 май. Областна администрация Благоевград се ангажира да обезпечи условия на Районната избирателна комисия и  предостави помещения за работа на РИК на третия етаж в сградата.

Подсигурени са техника, комуникационна свързаност – стационарен телефон-факс, мобилни телефони, мрежова свързаност и достъп до интернет, осигурена е възможност за онлайн видеонаблюдение в интернет на заседанията на РИК.

Създадено е информационно табло на Районната избирателна комисия на партера на сградата и е организирана информационна страница на официалния сайт на Областна администрация Благоевград във връзка с изборите – съобщения и контакти.

Ще се осигури изработването на печатите.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook