Силовият министър в Благоевград

14/10/2021 17:44 0 Коментирай
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Вътрешният министър Бойко Рашков свика на работни срещи подчинените си в Областните дирекции на МВР в Благоевград и Кюстендил.

След литургия в храм "Света Петка" в родното си село Скребатно днес, Рашков пристигна в благоевградската полиция.

Разясни пред състава предстоящи действия, свързани недопускането на нарушения или престъпления против политическите права на гражданите, както и с обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на предстоящите избори.

Рашков подчерта, че при констатиране на престъпления против политическите права на гражданите МВР и прокуратурата ще действат съгласно разпоредбите на българското законодателство, но не пропусна да отправи критики към държавното обвинение. Той изтъкна, че МВР е успяло да свали криминалния вот до поносими размери.

Пред медиите силовият министър изрази недоумение, че Делян Пеевски е водач на листата на ДПС в Благоевградски избирателен район.

Той обаче с категоричност заяви, че не само Делян Пеевски трябва да бъде питан дали има или няма офшорни сметки. Рашков обяви, че има магистрати и политици от централно и местно ниво, които имат имоти в наша южна съседка, където или са на тяхно, или са на друго име, но такива имоти не са декларирани.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook