Снимаха провокатори с разлепени по коли предизборни стикери

24/10/2023 16:28 1 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

На прокурор са предадени партийни провокатори, целящи уронване престижа на кандидат за кмет, които са разлепили агитационни стикери по множество автомобили.

Полицаи също са сезирани за действията им в нощните часове. Клипове са изпратени от граждани, възмутени от желанието на партийни опоненти да дискредитират Атанас Стоянов.

"Ето ги част от лицата, разлепили стикери с № 7️⃣6️⃣ по автомобили в Сандански предишната вечер и причинили ненужно неудобство и възмущение. Сигнализирал съм Районна прокуратура-Сандански, ОИК-Сандански, както и ЦИК", заяви досегашният градоначалник и участник в изборите за втори мандат в Сандански Атанас Стоянов. "Изпратените от вас видеа са предоставени на следствените органи на Районно полицейско управление-Сандански, които вече работят по случая. Благодаря на всички за подкрепата и за това, че не се поддавате на лъжите и манипулациите, които ни съпътстват през цялата предизборна кампания. Справедливостта и истината са като водата, винаги намират път. Вярвам, че заедно няма да допуснем политическата арогантност да победи доброто за Сандански", публикува във фейсбук Атанас Стоянов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Мери -
    Това са твой хора Мравуняк,нали им плащаш бе,та и майка ти даже си обучил как да дава пари на бабичките,срам немаш ей,долен крадлив гном.

Социално

новини благоевград facebook