Спипаха наркодилъри в Петрич, Сандански и Благоевград

10/01/2020 12:58 0 Коментирай
Снимка МВР, архив Снимка: МВР, архив

Марихуана, кокаин, хероин и амфетамини са иззети по време на специализирана операция в Благоевград, Петрич, Сандански, Гоце Делчев.

Арестувани са петима млади мъже.

След извършена проверка в жилище в Петрич и прилежащо към него таванско помещение, полицаите намерили 119 грама марихуана и две електронни везни. Задържан е 25-годишен петричанин, обитаващ дома.

В хода на полицейската операция, от служители на група КП при РУ-Сандански, са претърсени жилища на адрес в гр.Сандански, при които са намерени и иззети: около 34,32 грама кокаин, около 5,41 грама хероин, около 1,03 грама метаамфетамин, около 500 грама смарихуана, две електронни везни. Задържан е 44-годишен от Сандански.

Двама 17-годишни младежи от Гоце Делчев са задържани след извършената им проверка, в района на ул.“Ален мак“ и градския парк в гр.Гоце Делчев. Намерена и иззета около 0,8 грама марихуана у единия и около 0,51 грама марихуана у втория младеж.

В района на улица "Христо Чернопеев“ в Благоевград, полицейски служители арустеваяли 38-годишен благоевградчанин. Той имал пакетче с кокаин.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook