Трима ранени в Пиринско

18/09/2023 11:16 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Непълнолетен водач е предизвикал катастрофа. Карал мотоциклет "Хонда". Отнел предимството на "Фолксваген, управляван от 33-годишна жена и станал сблъсък. Инцидентът е на кръстовище между улиците "Маркови кладенци" и "Самуилова крепост" в петричкото село Първомай. 16-годишен Сандански, управлявайки мотоциклет „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред, е виновен за пътния инцидент, казаха от полицията в Петрич. С фрактура на китката на ръката и охлузвания в областта на главата е пострадал мотоциклетистът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На улица "Рокфелер" в Петрич са спрели за проверка автомобил „Фолксваген“. Зад волана бил 39-годишен мъж от село Първомай. С техническо средство органите на реда установили, че водачът на автомобила шофира с наличие на 3,27 промила алкохол в издишания въздух. Той е задържан за денонощие в ареста.

В село Струмяни е пострадало малко дете. На кръстовище при улица "Св. Св. Константин и Елена“, "Фолксваген Голф", с 45-годишен водач от София е ударил с предната си лява страна 5-годишно момче от селото. От полицята съобщават, че внезапно е изскочило на пътното платно между паркирани автомобили. В резултат на удара детето е отскочило и паднало на земята. То е пострадало с пукната кост на лявата подбедрица и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. На водача на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

На пътя между гоцеделчевските села Дъбница и Хвостяне автомобил „Опел Зафира“ с 22-годишен водач, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в крайпътен скат и се е преобърнал. С контузия на гръдния кош и фрактура на ключицата е пострадал водачът на автомобила, който е от Хвостяне. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook