Търгуват палата на Слави Трифонов край Перник

05/05/2021 15:21 0 Коментирай

Слави Трифонов продава имението си в Перник. Намира се в богаташкия квартал "Делта хил". Цената е 3 000 000 лева.

Палатът е изключително луксозен, обзаведен, с 4 спални, собствен басейн, гараж за 3 автомобила. Къщата е на три етажа. Тя е една от първите, построени там. Има и зашеметяваща гледка към южния склон на Витоша. Парцелът е 749 квадрата, а основната постройка на къщата е с разгъната застроена площ от 559 квадрата. Пред къщата е разположен огромен басейн. Има помощна сграда, закрит гараж.

Къщата е напълно завършена в свой характерен стил с класически елементи. Интериорните решения включват множество декоративни орнаменти, изработени и рисувани ръчно от талантлив художник. Мебелите са изцяло поръчкови и произведени в класически стил, подобаващ на интериора. Подовите настилките в хола и коридорите са от различни видове естествен камък от най-висок клас. В спалните и кабинета настилките са от скъп мокет. Баните са покрити изцяло с естествен камък. Отоплението и охлаждането са решени чрез изградена вътрешна климатизация, осигурена от висок клас термопомпа.

От двора се влиза в преддверие, а след това и в огромна дневна-хол, разположена на целия партерен етаж. Дневната зона е развита в дизайн на своеобразно заведение с барплот и няколко къта за сядане, камина, баня и кухня в отделно помещение.

По вътрешни стълби се достига до втория етаж, който се заема изцяло от обширна мастър-спална с огромна тераса пред нея, и спиращи дъха гледки към Витоша и цялата територия на комплекса. Спалнята разполага с джакузи, камина, голям дрешник, сауна и просторна баня с душ кабина. На третия последен етаж на сградата са разположени 2 спални, всяка от които със собствена баня. На същия етаж е разположен и работен кабинет с приятна тераса към планината.

От абсолютно всички помещения се откриват чудесни гледки към планината Витоша, хълмовете на село Кладница и Рударци, както и към целия комплекс ”Делта Хил”.

За чистотата в къщата и двора, както и за поливане и контрол по растителност, отопление и всичко друго в момента се грижи хигиенистка, която може да остане на работа и при новия собственик. Работното й време е от понеделник до петък. При повикване и допълнително заплащане може да чисти и поддържа къщата и през почивните дни. Работното й време е около 3 часа дневно и получава около 500 лева на месец, пише zapernik.com.

Къщата разполага и с изградена собствена будка за охрана, която осигурява комфорт за охранителя и разполага с отопление и видео инсталация. Всички камери се наблюдават на екран в будката за охрана.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook