Търсят учители и директори в Банско, Благоевград, Сандански, Петрич, Гоцеделчевско

12/06/2020 17:24 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Има свободни места за учители в детски градини, училища, както и за директори в Благоевград, Петрич, Сандански, Банско, Гоцеделчевско.

Експертите в РУО - Благоевград публикуваха позициите и изискванията за кандидатстване.

Търсят се учители в благоевградските детски градини "Детелини", "Мак", "Света Богородица". Има място за помощник-възпитател в "Света Богородица".

Конкурс е обявен за директор на Второ ОУ "Димитър Благоев". Училището е с временен шеф след пенсионирането на Христо Манчев.

В Банско има нужда от завеждащ, административна служба в ДГ "Здравец". Вакантни са постовете за директори в Професионална гимназия по електроника и енергетика в града, както и в ОУ "Паисий Хлендарски". За тях са обявени конкурси.

В Кресна търсят счетоводител в Основното училище.

В Гоцеделчевско са вакантни местата за учител в ДГ "Мечта" в село Лъжница. В село Копривлен търсят начален учител в ОУ "Никола Вапцаров".

Петричките училища „Антон Попов” и III ОУ „Гоце Делчев”, както и ОУ "Васил Левски" в село Коларово, също са без директори. Кандидатите се явяват на кокурс,

Най-много - пет, са свободните позиции за директори в Санданско. Състезават се за постовете в ОУ „Св. Климент Охридски”, II ОУ „Христо Смирненски”, IV ОУ „Св.св. Козма и Дамян”, в Професионалната техническа гимназия и в училището в село Поленица.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook