Уволняват полицаи от Сандански и Петрич

19/02/2021 17:29 0 Коментирай

Приключи дисциплинарната проверка за нарушаване на епидечините мерки срещу четирима полицаи. Трима от тях са от Сандански. Четвъртият е от Петрич.

Директорът на Благоевградската полиция Дойчин Дойчинов е категоричен, че униформените, погазили на таен купон заповедта на здравния министър, трябва да напуснат системата на МВР. Провинилите се в ресторант "Трети километър" в местността "Попина лъка" над Сандански, ще бъдат финансово наказани и от РЗИ-Благоевград.

Извън строя са санданчаните Тодор Полков, Костадин Попов и Ивайло Маринков. Уволненен е и петричанинът Андон Стоянов. 

Припомняме, служителите на реда запивали на парти по повод раждането на син на горскя стражар от Сандански Иван Николов. Петричкият полицай Андон Стоянов, който е кум на щастливото семейство, пуснал емоционален клип в тъпан в социалната мрежа. веднага след това случаят стана достояние на комисар Дойчин Дойчинов и на директора на ЮЗДП-Благоевград Дамян Дамянов.

Предстои издаване на актове за административни нарушения. Финансова санкция е предвидена и за собственика на заведението, който отворил по молба на съгражданина си Иван Николов. Той вероятно ще отнесе глоба до 2000 лева.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook