Владимир Москов готов за осми мандат

02/09/2023 11:14 5 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Гоцеделчевският градоначалник влиза в изборна надпревара за осми път. Социалистите в града му дадоха доверието си на общинска конференция.

Владимир Москов събра гласовете на почти всички в общината. Йордан Катранджиев е кандидат-кмет на село Борово. Живка Караджова се състезава за управник на село Баничан. В Мосомище социалистите ще подкрепят Анна Донкова. Делегатите утвърдиха и ластата за общински съветници в Гоцеделчевско.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. До Беди Осман и Карафеиз в Якоруда -
    Якоруда не ви иска и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.
  2. Харисков -
    А ние младите кога ще се наредим на софрата вие преядохте айде стига
  3. Христе -
    Най заможния кмет в страната за седем мандата и Боко може да му завиди на пачката пък вие си ги подкрепяйте
  4. Хахах -
    Лицето Московеца е толкова БСП колкото аз космонавт.Прави договорки наляво надясно с други партии за лични изгоди затова не го обичат в БСП но ги държи с власт и ако падне от власт няма кой да го поздрави по градът даже
  5. ГД -
    Тоя па нема ли усет айде стига му толкова

Социално

новини благоевград facebook