Войводата обеща канализация и медицински пункт в курорт над Благоевград

27/09/2020 12:48 1 Коментирай

"Вечният" кандидат за кмет на Благоевград - македонистът Атанас Киряков, направи поредни предизборни обещания.

След като Конституционният съд обяви с решение, че градоначалникът Румен Томов е отстранен от постта правомерно от ОИК заради проблем със заличаването му като търговец, започна предизбороно говорене в Благоевград, не само от страна на Киряков, но и от други мераклии за местната власт. Дали благоевградчани ще гласуват за нов кмет, зависи от решението на Върховен административен съд, където Томов атакува детронирането си. Делото бе спряно до произнасяне на КС по казуса с член 42 от ЗМСМА, взел мандатите на доста управници.

Атанас Киряков, който сам нарича себе си Войводата, обяви кандидатурата си преди няколко месеца. Поредното му обещание е свързано с курорта "Бодрост" над Благоевград. Той смята да изгради като бъдещ кмет канализация, магазин и дори медицински център.

"Ще възложа да се изгради канализация за отпадни води с пречиствателна станция, както и водопровод до вратата на всяка една вила. Досегашната водопроводна мрежа в курорт "Бодрост" е изградена основно с труда на собствениците на вилите в района, както и с помоща на Общината и на Цигарената фабрика. За изграждането на досегашната водопроводна мрежа ВиК-Благоевград няма никакво участие", категоричен е Атанас Киряков.

"Затова, докато не се изгради новата канализационна и водопроводна мрежа в курорта, собствениците на вили се осеобождават от такса питейна вода. Ще подсигуря от Автогара Благоеяград до "Бодрост" ежедневно да има автобус. Ще се отвори хранителен магазин със стоки от първа необходимост, както и медицински пункт", обяви кандидат-кметът Киряков.

Ето и част от платформата на Атанас Киряков, която той обнародва, веднага след като ОИК-Благоевград прекрати предсрочно мандата на Румен Томов:

1.) Със собствен ум.( Програми и Проекти за развитие на Общината , изготвени от Общинските органи и одобрени от гражданите на Общината , съответни на природните дадености и ресурси които се намират на територията на цялата Община. 2.) Производство на собствена храна. 3.) Демографска равнотежест. 4.) Междуетническа и верска хармония. 5.) Социална сигурност и стабилност. 6.) Защита на живота и имота на гражданите на Общината. 7.) Връщане на принципите на семейството , традициите , общественият и индивидуалния морал.

Пропомняме, Киряков е адин от активистите на забранената ОМО "Илинден" в Пиринско.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Илияна -
    Защо не напишете как пиарката Мишковица е напуснала чичо Том?!

Социално

новини благоевград facebook