ГЕРБ - Благоевград си харесва табелата "Мафия"

27/09/2020 13:59 5 Коментирай

Ексръководител на ГЕРБ в Благоевград е гневен от непукизма на евродепутата Андрей Новаков и на организационния секретар Даниела Савеклиева. Йордан Андонов избухна заради надписа "Мафия" на централния партиен офис на площад "Георги Измирлиев".

Червената табела бе поставена преди дни от протестърите в Благоевград върху логото на ГЕРБ. Недоволните от властта ползваха стълба и успешно сложиха клеймото на централата. В съседство е и табелата на Андрей Новаков, който изпълнява и функциите на областен лидер. "Мафия офис" продължава да седи над вратата на офиса в града. 

"Няколко дни вече няма кой да отстрани срамния надпис - Мафия офис. Областният координатор Андрей Новаков е някъде между Брюксел и Страсбург в другото му качество на евродепутат. Организационният секретар Даниела Савеклева е някъде по срещи с избиратели, в другото й качество - на народен представител. Има и някои други лица на заплатки в този офис, но техните функции се изчерпват с писане на хвалебствени постове за госпожата-слънце и фотографиране на същата по време на поднасяне на цветя по празниците", коментира благоевградчанинът Йордан Андонов.

Припомняме, Йордан Андонов е един от основателите на ГЕРБ в Благоевград и години наред бе начело на партията. По волята на Изпълкома обаче го смениха през юни 2018 година. Месец преди това Андонов бе преизбран от 195-ма съпартийци за пореден управленски мандат, но от ИК на ГЕРБ решиха, че лидер трябва да е губернаторът Бисер Михайлов, който събра 140 гласа от делегатите на партийната конференция преди две години.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Б -
    Идвам и ви опрасквам всички неблагодарници!
  2. БСП -
    И сега кой ще издигате за кмет хихи
  3. Гербер Цветанов -
    Жирафо от областната да свали табелата що му е работа.
  4. Питам просто -
    Ами пълничката къде е може да прати един от Вейкато и да свали мафията ейййййййй боклуци долни.
  5. Госпожата-слънце -
    Слънцето не може да огрее навсякъде, Данчо Окото да го премахне!

Социално

новини благоевград facebook