Заловиха наркоман и обирджия

18/04/2023 11:55 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

В ареста за денонощие са вкарали 23-годишен с наркотична зависимост. Полицаи го обискирали на улица "Никола Вапцаров", близо до училищен двор в Благоевград. Имал в себе си марихуанова цигара. Заявил, че е за лична употреба.

Благоевградските криминалисти издирват обирджия. Задигнал е 3000 лева от частен дом в града. Собствениците са депозирали жалба в Първо управление на МВР. Колегите им от Второ управление в Благоевград са разскрили крадец на 480 лева. 42-годишен от село Ново оджово е проникнал в жилище в Симитли. След взлома си тръгнал с откритата парична сума.

Полицейски служители от Гоце Делчев работят по получена жалба от ресторантьор в града. Извършена е кражба на чекмедже със сумата от около 520 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

В Банско е получен сигнал, че е изчезнал автомобил „Опел Астра“, който бил паркиран в района на улица „Тодорин връх“ в курортния град. След незабавно проведени издирвателни мероприятия автомобилът бил открит изоставен в района на ул. Климент Охридски“. Автокрадецът не е установен.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook