Заря в Зелената къща, феновете искат оставки

26/08/2023 14:57 1 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Със заря и пир отбелязаха поредната загуба на "орлетата" по време на домакински мач. Клубното ръководство на "Пирин" - Благоевград направи нощен купон след падането от "Ботев"-Враца в така наречената Зелена къща с подобавото количество шампанско, а масите бяха изнесени дори на тротоара на малката улица в центъра на града.

На фона на пируването феновете поискаха за пореден път оставки на управата. Благоевградчанинът Константин Капчин, който е един от най-заклетите привърженици на "орлетата", призова да се поеме отговорност за безобразните резултати в тима. "Пирин" се намира в безобразно положение със единствено 1 точка от шест изиграни мача досега, а евентуално щеше да има толкоз даже да не бе отлагана срещата с отбора на "Левски". Вчера тимът загуби от Ботев (Враца) вкъщи, като явно това преля чашата в търпението на почитателите", коментира Капчин. Публикуваме позицията му без редакторска намеса:

" Когато юношите старша възраст станаха първенци, всички се биеха в гърдите какъв брой са "велики" и какъв брой са “направили ” за този триумф, правеха се фотоси, постове, заглавия, в този момент, когато Пирин има единствено една точка и един маркиран гол за какво някой не излезе да поеме отговорност? Това е казусът неналичието на носене на отговорност! Вчера на полувремето едни хора, играли преди 50 години на този стадион за 10 лева награда и най-важното от ЛЮБОВ към клуб, град и игра излезнаха и накараха публиката да настръхне от спомен, сантимент и носталгия! Вземете си поучения, а най-добре си вземете куфарите и марш от Благоевград! Само ПИРИН! От страницата във Фейсбук " Пирин Ултрас " приканиха цялото управление да си подаде оставка. Феновете са категорични, че шефът на клуба Атанас Дафинов трябва да напусне. Питат още защо е падарена базата в село Рилци на БФС за смешни пари, коментираха за Еновина.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Пол -
    Дафинов е голем.

Социално

новини благоевград facebook