Защо търсят Янек Миланов в язовир "Дяково"?

21/08/2020 13:30 0 Коментирай

Полицията и прокуратурата в Дупница упорито мълчат и не съобщават защо издирват изчезналия Янек Миланов в язовир "Дяково". Имат ли оперативна информация или доказателства, какво се е случило с дупничанина. Днес отново пуснаха лодки и водолази във водите на язовира. Акция бе проведена и преди две денонощия, но без резултат.

43-годишният Янек е в неизвестност от 31 юли. Близките му се надяват, че ще го открият жив. В сряда виеобръщение направи неговият брат Марио Миланов. Той призова главния прокурор Иван Гешев да дойде в Дупница и да се заеме със случая. Часове по-късно Гешев обяви, че предстои среща между двамата в началото на следващата седмица.

Припомняме, образувано е досъдебно производство за отвличане на Янек. Джипът на предполагаемия извършител Васил Капланов-Каплата, е иззет в полицията в Дупница. Каплата е бивш бодигард на така наречените Братя Галеви, които Интерпол издирва години наред. Васил Капланов е разпитван в полицейското управление в Дупница. Последно Янек Миланов се качил в неговия джип. Камери са засекли, че пътува към село Крайници, където живее бащата на Каплата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook