Александър Заков забелязан след 50 дни издирване

18/02/2024 13:36 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Обявеният за издирване Александър Заков е бил забелязан на втория месец от изчезването. За това съобщи неговият брат Борислав. "Уважаеми хора, Александър Заков е забелязан в македонското село Ново Конярево.

Молим за доброволци в издирването му! Организация е направена и с македонските граждани", каза той и призова доброволци от Петричко да се включат в търсенето днес. Сборният пункт е пред магазина на главния път в Ново Конярево, съобщиха за Еновина. Припомняме, че 32-годишният Сашо, както го наричат в петричкото село Ключ, е в неизвостност от 30 декември миналата година. Добровлци и полицаи претърсиха Беласца и населените места в региона, но безуспешно. Брат му Борислав е сигурен, че е жив, дори подозира, че умишлено се крие. Два дни след изчезването Заков е бил видян на автобусна спирка за село Рибница. Приятелите и роднините вече са обиколили голяма част от планинските местности. Умоляват се всички, които имат някаква информация, да звънят на телефони: 0893774574 - Георги и 0886166646 - Румен.

За Александър в социалните мрежи пишат, че чете много книги - за личностно развитие, щастието и успеха. Обича природата, пътува предимно с влак. Обича животните, винаги е позитивно настроен, има план Б за всяка ситуация. "Обича времето със себе си, за това често може да го засечем на спокойни и тихи места - библиотеката например. Той не е човек на технологиите - няма социални мрежи, както и приложения на телефона си", казват приятели на Александър. Заков е синеок, рус, със слабо телосложение. Той не употребява алкохол, наркотици, както не пуши и цигари. Не е човек, който би се забъркал в неприятни ситуации. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook