Арестуваха медицински шеф

23/06/2020 15:16 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Задържан е 40-годишен, който е в ръководството на Медицински център.

Акцията е проведена в лечебното заведение "Асклепий". Полицаите действали по множество сигнали за издавани документи с неистинско съдържание. От полицията в Дупница информираха, че сред престъпленията на медицинския шеф са десетки болнични листове. Голяма част от тях са на работници в Бобов дол.

Процесуално-следствените действия в медицински център в града са осъществени от служители на Районното управление под прякото наблюдение на прокурор от Дупница, иззети са документи. Към момента уличеният е в ареста за 24 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Обиски са извършени в къща и постройка в града, както и в лек автомобил „Сеат Ибиза“, ползвани от М. М.

Като единствена възможност за събиране и запазване на доказателства, при условията на неотложност, е било осъществено претърсване и изземване в апартамент в квартал „Химик“, ползван от М. М.

Към настоящия момент е известно, че за последните месеци са съставени неистински официални документи - удостоверения за здравословно състояние на кандидат за придобиване на правоспособност за управление на МПС. На тях бил придаден вид, че представляват конкретни писмени изявления на общопрактикуващият лекар д-р Йордан Никлев.

В действителност обаче те не били изготвени от него, а от друго лице, обявиха официално от прокуратурата в Дупница.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook