Марио Миланов: Имам надежда, че Янек е жив

25/08/2020 15:26 0 Коментирай

Братът на безследно изчезналия Янек Миланов - Марио, се срещна с главния прокурор Иван Гешев днес.

Присъствал е и софийският апелативен прокурор Радослав Димов. Случаят с Янек е взет под специален надзор.

"Благодарен съм на главния прокурор, защото лично се зае със случая на брат ми", коментира Марио Миланов, който няма да престане да търси Янек, от който няма и следа от 31 юли, когато се качил в колата на бившия бодигар на дупнишките братя Галеви - Васил Капланов-Каплата.

"Издирването продължава. Има насоки по разследването, но не ми казват какви са", коментира Марио Миланов. Той сподели още, че в Дупница има страх и за това са виновни и хората, които търпят тормоза, който продължава в града от години. "Имам надежда, че Янек е жив", каза пред Монитор Марио Миланов. Иван Гешев го уверил, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията, които до този момент се извършват от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

Припомняме, заподозреният за отвличането на Янек Васил Капланов е на свобода. В полицията в Дупница е неговият автомобил. Криминалисти и водолази извършиха две поредни акции по издирване на Янек във водите на язовир "Дяково" край Дупница.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook