Депутатка и бивш министър изригнаха за Банско

17/04/2020 13:59 2 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Депутатката Нона Йотова и съпругът й Богомил Бонев изразиха гневни позиции за нахлуването в Банско на българи и чужденци за празниците.

Какво направихте с Банско бе, хора? Защо наводнихте карантинирания доскоро град? Аз не отидох при Богомил, когото не съм виждала повече от месец! Разбрах, че разграбвате магазините, щъкате навсякъде. Какво искате да причините на банскалии, които стриктно спазваха карантината? Грам мозък нямате", възмути се в социалната мрежа Нона Йотова. Тя и мъжът й - ексвътрешният министър Богомил Бонев, стопанисват от години хотелски комплекс в курортния град.

"Сега логичната мярка е, както тези, които идват от чужбина, да са под задължителна карантина. Хората, които нарушиха всички мерки и се домъкнаха в Банско, да бъдат изолирани за 14 дни. Те доброволно трябва да го направят, но се видя какви дебили са. Така, че... силово", гневи се Бонев.

Той коментира и затварянето на столицата от днес до второ нареждане.

"Изчакаха да се изпразни София и наложиха забрана за влизане. Това определено е умишлена мярка. Щом София е огнището, дайте да го разпръснем по страната. Нещо много нечистоплътно има в тази мярка. Не дават и секунда време на хората по постоянен или настоящ адрес да се върнат", коментира заселилият се в Банско бивш силов министър.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Бул шит -
    Аз съм в Банско. За почивните дни тази и миналата седмица на КПП-тата пускат да влязат само хора с адресна регистрация в Банско. Служебни бележки и декларации не важат. Как са влезли тези хора в Банско ? С хеликоптери ли? Тъкмо бях на центъра да си купя разни продукти и зеленчуци за днес и утре и освен 10 баби друг не видях. И хранителния магазин и зеленчуковия бяха пълни със стока. Айде стига вече знайни и незнайни войни да си вдигате рейтинга с Банско! Срам нямате, наглеци!
  2. Аз -
    Как не Ви е срам, когато хотела Ви паботи изцяло с тези хора, които в момента нападате!!!

Социално

новини благоевград facebook