Няма кой да тренира "орлиците" в Благоевград

27/10/2020 16:55 0 Коментирай

Женският отбор "Пирин Лейдис" в Благоевград остана без наставник.

Ръководството футболния клуб освободи Стийв Хамилтън от треньорския щаб на "орлиците".

От пресцентъра на отбора не коментират защо се е стигнало до раздялата. В предстощия мач от първенството срещу ЛП "Суперспорт", който е на 31 октомври, начело на отбора ще са Изабела Баракова и Борислав Ганчев.

ФК "Пирин" благодари на Стийв Хамилтън за неговата работа и му пожелава много успехи в бъдещата му кариера.

Припомняме, в началото на месеца женският отбор бе вкаран в сексскандал. Три от най-добрите футболистки са били изпъдени преди седмица, след като докладвали подозренията си, че тяхна съотборничка спи с треньора им от Ирландия Стийв Хамилтън. Националката Вени Сърбинска, Габриела Самарджийска и Веселина Махлелиева се оказали натирени от шефката на футболния клуб Ива Уорън.

Футболистките отишли при нея да съобщят, че друго момиче от отбора се задържа прекалено дълго и подозрително в стаята на ирландския треньор. Дори показали клип, на който се вижда как съотборничката им влиза при ирландеца, и излиза чак час и половина по-късно. Заявили още, че Стив Хамилтън я фаворизира, и от дълбока резерва фаворитката му изведнъж станала твърд титуляр в състава.

"Пирин Лейдис" бе регистриран преди месеци. Повечето от футболистките там са напусналите женския клуб "Спортика", който е с 14-годишна история. Уорън и ръководството на "Пирин" им предложили доста солидно заплащане.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook