Сексскандал в "Пирин Лейдис"- Благоевград

03/10/2020 13:15 3 Коментирай

Вкараха женския отбор "Пирин Лейдис"-Благоевград в сексскандал. 

Три от най-добрите футболистки са били изпъдени преди седмица, след като докладвали подозренията си, че тяхна съотборничка спи с треньора им от Ирландия Стив Хамилтън. Националката Вени Сърбинска, Габриела Самарджийска и Веселина Махлелиева се оказали натирени от шефката на футболния клуб Ива Уорън.

"Не ме интересува кой с кого спи, след като има навършени 18 години. Важни са резултатите на терена", заявила Ива Уорън.

Футболистките отишли при нея да съобщят, че друго момиче от отбора се задържа прекалено дълго и подозрително в стаята на ирландския треньор. Дори показали клип, на който се вижда как съотборничката им влиза при ирландеца, и излиза чак час и половина по-късно. Заявили още, че Стив Хамилтън я фаворизира, и от дълбока резерва фаворитката му изведнъж станала твърд титуляр в състава, уточни zasada.bg. Ива Уорън обаче хич не се трогнала, заявила, че и без тях ще се оправят в отбора.

Припомняме, "Пирин Лейдис" бе регистриран преди месеци. Повечето от футболистките там са напусналите женския клуб "Спортика", който е с 14-годишна история. Уорън и ръководството на "Пирин" им предложили доста солидно заплащане.

Междувременно Ива Уорън бе утвърдена от БФС за шеф на женския футбол в България. След първите три кръга дотук, "Пирин Лейдис" върви четвърти в първенството с две победи и един равен резултат. На същото място, само че във Втора лига, се намират мъжете на „Пирин”. 

Ива Уорън не крие амбициите си, че иска да направи момичетата от „Пирин Лейдис” републикански първенец, както и да играят в женската Шампионска лига.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Кресна -
    Разбиха шклата на Пирин и поставените именно за това смо печелят собственост без да плащат.
  2. Ппппп -
    Тази Уорън много държи на британците, повече от българите. Със заплахи не се гради авторитет. Момичета, напуснете Пирин. Под ръководството на Уорън нищо хубаво не ви чака.
  3. niki -
    taq iva moje da se iskara 4e e i svodnichka kakto pere pari na neznam si koy TQ MISLI ZA FUTBOL

Социално

новини благоевград facebook