Пеевски попиля Денков

26/11/2023 13:14 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Делян Пеевски отправи иронична критика към премиера Николай Денков и свиканото от него онлайн извънредно заседание заради снеговалежа.

"Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и конкретно на министър-председателя от това, че първият за годината сняг наваля в края на ноември. С недоумение научавам, че Денков е свикал извънредно заседание на МС онлайн. Искам да се обърна към премиера: сняг онлайн не се чисти. Нито се отстраняват аварии на електропреносната мрежа в онлайн заседание на МС, коментира Пеевски чрез пресцентъра на ДПС.

„Хората очакват от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е трудно и да им решава проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрекъснато спори, че той е премиерът на правителството, да докаже това“, каза парламентарният председател на ДПС, който се готви за национален лидер.

Посъветва Денков - "Да напусне топлия и уютен кабинет, заедно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи необходимото така, че минимална снежна покривка да не се превръща в бедствие за хората и държавата – без ток, с непроходими пътища и прекъснати комуникации“, призова председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Николай Денков отговори по адрес на Пеевски. "Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата да чисти".

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook