Предадоха на прокурор петима шофьори

28/11/2023 08:34 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Прокуратурата образува наказателни дела спрямо шофьори, карали след употреба на алкохол и предизвикали пътни инциденти.

На кръстовище между улиците"Симеон Радев" и "Секвоя" в Благоевград, автомобил „Сеат“ с 29-годишен водач е предприел обратен завой и се е сблъскал с „Мерцедес“. И двамата водачи са от Благоевград. Виновният е пострадал с порезна рана в областта на ухото, а 24-годишният е с контузия на рамото. 

На пътя между гоцеделчевските села Абланица и Блатска, товарен автомобил „Нисан Навара“, управляван с висока скорост от 18-годишен, се е преобърнал на пътя. Младежът е от Абланица. Получил е контузия на нерв на лявата подбедрица. Направената проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела 0,21 промила.

В района на гоцеделчевските села Дъбница и Долно Дряново автомобил „Форд Фокус“ с 39-годишен водач, завивайки на ляво за навлизане в крайпътна територия, не е пропуснал и е блъснал „БМВ“. С нараняване на меките тъкани в областта на главата и комоцио е пострадал водачът на лекия автомобил „Форд“. На водачите, които са от Гоце Делчев, са направени проби за алкохол и наркотици.

В Гоце Делчев са задържали за часове 23-годишна. Тя е шофирала "Тойота Аурис“ по булевард "Гоце Делчев". Блъснала е 16-годишно момиче, което е пресичало пътното платно на пешеходна пътека. Момичето е с натъртване на ходилото и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. Пробата за употреба на алкохол, която е направена на водачката на автомобила е отрицателна. В ареста на гоцеделчевската полиция е попаднал и пиян шофьор. Управлявал е "Ауди" по улица "Скопие" с 1,70 рпромила алкохол. Колата предстои да бъде иззета.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook