Радев към Борисов: Моят дрон влиза в спални, пълни чекмеджета с пачки

18/06/2020 12:11 0 Коментирай

Проблемът на премиера не е някакъв китайски дрон, а параноята", коментира президентът Румен Радев в Перник по повод компроментиращите снимки на Бойко Борисов във вила "Секвоя".

"Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки", заяви с усмивка държавният глава пред питащите журналисти.

"Снимките са нахлуване в личното пространство. Най - опасна е тази със спящия г-н Бойко Борисов. Такова нахлуване в личното пространство е наистина безумно", заяви държавният глава и обясни, че това е риск за живота на министър-председателя. По думите му той веднага като е разбрал за снимките е поискал Борисов да бъде информиран, предаде Нова. На непрекъснатите въпроси дали е пускал дрон на балкона на премиера, президентът се изсмя и попита медиите: "Това ли ви е въпросът?". Моята фантазия има предел", каза Радев.

Президентът заяви, че е била длъжна прокуратурата да се самосезира и за аудиозаписа и за снимките със спящия премиер. Според него сега трябва наистина да се възстанови доверието в държавата.

Румен Радев обяви, че ще празнува рождения си ден в Сандански. Там го чака първата дама Десислава Радева.

След Перник Радев отпътува към Кресна. Както подробно информирахме, той ще се срещне там с кмета Николай Георгиев, с фермери и ще се поклони в храм-костница на загиналите за свобода герои. След това президентската визита продължава в Роженския манастир.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook