Учителки и ученици преминаха военно обучение

14/07/2024 15:35 0 Коментирай
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Ученици от СУ "Христо Ботев" в Кочериново получиха сертификати за преминали етап на военно обучение във Велико Търново.

Възпитаници участваха в националната програма "Изучаване и съхраняване историята и традициите на Българската армия". Неотлъчно до тях бяха учителите им Даниела Миланова и Василка Тасева.

"Благодарим на всички, че станахме част от това нещо, от този проект. Проект, който имаше за цел да покаже храбростта на българския войник, важността на българската армия и техните успехи. Тук децата и ние се дакоснахме до истинската тръпка да си Войник и да служиш на своята родина. Цяла седмица те получаваха ценни уроци за себе си и своето бъдеще.Тук те създадоха приятелства и изживяха емоции, които ще помнят цял живот.Научиха се, да се подкрепят, да издържат в ненормални жеги, да не се отказват пред трудности, да стават в 5.00 часа, да спазват правила, да не мрънкат, да оцеляват и да изпълняват команди. Урок за цял живот", коментира даниела миланова, която е и общински съветник в Кочериново.

Със сергификати са Антонио Георгиев, Радостин Лесичков, Любослава Механджийска, Борислава Николова и Радослава Лесичкова от 11 клас, десетокласникът Юлиян Димитров и Алишан Османов от 8 клас.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook