Откриха кой е увредил колата на изчезналия Янек Миланов

11/11/2020 11:50 2 Коментирай

Задържаха с прокурорско постановление за 72 часа Никола Капланов. Той е син на бившия бодигард на Галеви Васил Капланов-Каплата.

Полицаите в Дупница са установили, че Никола е спукал гумите и надраскал автомобила на изчезналия безследно на 31 юли Янек Миланов.

Вандалският акт е станал месеци преди драмата с Янек.

Каплата, който последен е контактувал с Миланов, също е в ареста. Той е задържан за заплахи към дупничанина Димитър Недев, който публикувал пост в социалната мрежа, свързан и издирването на Янек. Капланов е в килията вече трети месец. Адвокатите му поискаха да е на свобода заради проблеми със зъбите, но магистратите не промениха мярката "задържане под стража" поради опасност, че ще се укрие или извърши ново престъпление.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. не съм изненадана -
    нямат никакви доказателства, чудят се какво да измислят, че нали трябва да се покаже активност, но така става още по-жалко
  2. отчаян -
    отчаян съм от държавата, в която живея, също колкото са отчаяни и полицайчетата. Никакви доказателства вече три месеца, разхождане по полета, разкарване на невинни хора по разпити, сега и арести на невинни за сплашване … Какво да очакваме - Каскетура? !

Социално

новини благоевград facebook