Пародонтозата мъчи Каплата

04/09/2020 15:02 0 Коментирай

Бодигардът на Галеви Васил Капланов-Каплата, се оплака пред съда, че страда от тежка пародонтоза и не може да лежи в ареста.

Разпитаха и неговия стоматолог по време на заседание за определяне мярка за неотклонение по обвинение за отправена заплаха за убийство.

Съдът в Дупница обаче не уважи искането на прокуратурата в града и остави Каплата в полицейската килия.

Както подробно информирахме, Васил капланов се закани преди дни на съжражданина си Димитър Недев, който написал коментар в социалната мрежа по публикация за издирването на дупничанина Янек Миланов, който е в неизвестност от 31 юли.

Отделно от това обвинение, Каплата е разследван за незаконни боеприпаси. Съдът в Дупница го освободи под "домашен арест", но прокуратурата протестира и той очаква произнасяне на магистратите в Кюстендил. Заседанието е на 9 септември.

Както е известно, Васил Капланов последен е контактувал с Янек Миланов. На 31 юли той се качил в колата му, за да изгладят проблем, свързан със съпругата Петя Николова, която преди време е измала отношения с Янек. 43-годишният се издирва от кучета, конна полиция, а на място в Дупница два пъти беше главният прокурор Иван Гешев. 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook