Марио Миланов призова да открият Янек

19/09/2020 19:17 0 Коментирай
Снимка архив Снимка: архив

Марио Миланов - братът на безследно изчезналия Янек от Дупница, призова всички държавни, силови и правораздавателни институции да отчетат какво е направено за издирването му. От 43-годишния Янек няма и следа от 31 юли, когато за последно е видян да се качва в колата на бившия бодигард на Галеви Васил Капланов - Каплата.

Каплата е в ареста, но по друго обвинение.

Марио Миланов се обърна към кмета на Дупница Методи Чимев, към районния прокурор Даниела Гюрова и полицейския началник в града Борислав Динев.

"Господа, избрани или назначени да съгледвате гражданския мир и спокойствие, вече близо 50 дни нашият брат, приятел, роднина, близък, съгражданин Янек Миланов е в абсолютна неизвестност. Не мислите ли, че е време да изкажете становище и позиция пред обществото на град Дупница и цяла България. За да добият хората представа че някой се грижи за тяхното спокойствие, което всъщност е ваше служебно задължение", призова Миланов.

"Не мислите ли, че гражданите като ваш работодател имат правото да научават периодично каква дейност извършвате и каква е вашата бъдеща стратегия за действие. Не мислите ли че за последните 20 години имаме няколко знакови убийства, не само на лица от подземния свят неразкрити, за които просто ми се говори като че ли не са човешки животи", пита братът на Янек.

"Не е работа на гражданите да обвиняват когото и да било заподозрян на работа и дълг на гражданите да изискват от техните чиновници да си вършат работата и да дават отчет за това. Благодаря ви за вниманието очакване на вашите отговори ти пожелавам Успешна работа един от 7000 евентуални ваши гласоподаватели членове на групата "Къде е Янек", призова Миланов.

Припомняме, преди две седмици Марио се срещна с главния прокурор Иван Гешев, който декларира, че е впрегнат целият държавен апарат за инамирането на Янек.

Направени бяха три поредни акции в кучета, конна полиция и жандармерия в района на Дупница и региона, но резултат няма. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook