Привикаха в полицията Петя Николова

02/09/2020 18:26 0 Коментирай

Петя Николова - съпругата на бившия бодигард на Галеви, Васил Капланов, отново е доведена в полицията.

Дупнишките полицаи са я подложили на разпит във връзка с изчезналия Янек Миланов. Тя бе задържана за денонощие в края на миналата седмица, но часов по-късно пусната от управлението в Дупница.

Васил Капланов-Каплата също е в ареста. Той е задържан за пореден път. Сега обвинението е заплаха за убийство, отправена към дупничанина Димитър Недев.

Недев коментирал в социалната мрежа под публикации за издирването на Янек. Каплата, с когото се познават, му написал заплашително съобщение.

Отделно от това обвинение, Каплата е разследван за незаконни боеприпаси. Съдът в Дупница го освободи под "домашен арест", но прокуратурата протестира и той очаква произнасяне на магистратите в Кюстендил. Заседанието е на 9 септември.

Както е известно, Васил капланов последен е контактувал с Янек Миланов. На 31 юли той се качил в колата му, за да изгладят проблем, свързан със съпругата Петя Николова, която преди време е измала отношения с Янек. 43-годишният се издирва от кучета, конна полиция, а на място в Дупница два пъти беше главният прокурор Иван Гешев. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Социално

новини благоевград facebook